Menu Sluiten

ZOTTE ZOMER CURSUS

Voor iedereen een leuke en fijne periode maar ook een lastige periode als je met de hond deel wilt nemen aan een cursus. Ga ik nu wel of niet starten. Over een paar weken gaan we op vakantie en dan missen we een aantal lessen. We kennen het allemaal.

Maar Talking-Dogs komt met de oplossing.

Een zomercursus voor jullie beiden. Een cursus van een paar weken om lekker bezig te zijn en te blijven met je hond. Zonder je zorgen te maken of je nu wel of geen lessen mist.

Tevens een leuke manier om kennis te maken met andere mogelijkheden binnen Talking-Dogs.

Aanbieding:

Een Zotte Zomer cursus waarin aandacht besteed wordt aan:

  • Werken met je hond. Denk hierbij bijvoorbeeld aan eerste stappen apporteren
  • Samenwerken met je hond. Denk hierbij aan het overwinnen van “onmogelijke” opdrachten
  • Lachen met je hond. Denk hierbij aan het leren van flauwekulletjes die erg leuk maar stiekem ook wel nuttig zijn

Kortom, lekker samen bezig zijn met je hond in een periode waarbij vaak iedereen weinig puf en energie heeft maar je hond juist heel veel.

In drie lessen kennismaken met de andere kant van Talking-Dogs die wellicht werelden opent voor de toekomst. In een periode van zes weken worden deze lessen herhaald zodat u nooit een les hoeft te missen. Geen vakantie gepland? Kom dan gezellig alle lessen volgen en ga verder waar je bent gestopt de eerste keer.

Omdat we voor deze cursus niet met een minimum aantal deelnemers werken vragen we je wel om minimaal twee dagen vooraf te laten weten of je op de betreffende dag komt. Wil je echt flink aan de slag dan kun je zelfs op zowel de zaterdag als de donderdag komen. Je draait dan twee lessen per week!

Wanneer:    

Start eerste les zaterdag 12 juli
Laatste les zaterdag 23 augustus
En/of
Start donderdagavond 17 juli
Laatste les donderdagavond 21 augustus

De zaterdagles start om 12:00 uur. De donderdagavond les start om 19:30 uur

Waar:      

Hoogeindsestraat 24 Rijkevoort

Wat kost het:     

Drie lessen      30,00 euro
Vier lessen      37,50 euro
Vijf lessen       45,00 euro
Zes lessen       52,50 euro

Maximaal 6 cursisten per dagdeel. Bij teveel cursisten wordt een extra groep gepland, er geldt geen minimum maar we vragen je wel om minimaal twee dagen vooraf te laten weten of je mee wilt doen

Prijzen gelden voor het aantal lessen dat vooraf wordt aangemeld. Wil je extra lessen volgen maar heb je je niet vooraf aangemeld? Dan wordt een bedrag van 10 euro per les in rekening gebracht. Contant te voldoen.

Lessen kunnen afwisselend gevolgd worden mits vooraf de vakantieplanning wordt aangegeven. Al op vakantie als je deze info krijgt? En toch zin? Neem contact op om te horen wat de mogelijkheden zijn.

Extra Voordeel

Wil je na deze zomercursus verder met een cursus waar je al van geproefd heb gedurende deze lessen? Dan krijg je 10 euro korting op de cursus die je wilt gaan doen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.