Menu Sluiten

Ze zijn er weer!!!

De baasjes gingen een paar dagen geleden heel vroeg weg, doen ze wel vaker dus ik maakte me niet zoveel zorgen. Maar ze kwamen niet terug toen het donker werd. OK, ik zit lekker bij oma maar toch vind ik het vreemd dat ze zo lang weg blijven.

Ik maak er maar het beste van, bij oma zijn de banken ook lekker zacht en kan ik er heerlijk op liggen zolang ze me niet ziet. Want dan moet ik er weer af. Ook kan ik de deuren daar wat makkelijker open maken dus alle kamers zijn speelterrein. Maar het leukste is het toch om bij haar in de buurt te zijn, binnen, buiten, maakt me niet uit. Ik vermaak me wel.

Gisteren avond laat komt de auto met de baasjes weer door de poort. Ik ben nog druk bezig met wakker worden (was eigenlijk al gaan slapen) als ze ineens binnen staan. Tja, dan moet ik even alles tot me door laten dringen maar dan is het ook echt feest he! Het baasje gaat door zijn knieen, ik duik op zijn schouders, het vrouwtje kan ik zo al bij dus die kan blijven staan. Snel mee naar buiten zodat we even met zijn allen kunnen gaan rennen. Ook geweldig!

Weer terug binnen kan ik overal bij als iedereen weer gaat zitten. Dus ik kruip eerst bij de ene op schoot en als die me er weer af zet doe ik het lekker bij de andere. Na een uurtje of wat wordt iedereen weer wat rustiger en ga ik lekker op de voeten liggen waar ik maar kan. Fijn dat ze weer thuis zijn!!!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.