Menu Sluiten

Workshops

Talking-Dogs speelt in op de drukke tijden van tegenwoordig. Voor een aantal lessen kan iedereen veel makkelijker een paar momenten vrij maken dan voor een cursus van bijvoorbeeld 10 weken. Vandaar dat Talking-Dogs nu ook komt met workshops. De eerste paar workshops die we gaan aanbieden zijn gevormd uit de terugkoppelingen die we van jullie hebben ontvangen. Daarnaast krijgen we regelmatig telefoontjes van mensen die een hond hebben die reageert op allerlei prikkels. Te denken valt aan mensen die voorbij lopen, fietsers, auto’s maar natuurlijk ook andere honden

Daarom bieden we nu de volgende workshops aan:

Walking with a smile
Komen bij de baas
Leven met mijn hond

De workshops zijn bewust kort gehouden en vragen daarom dan ook veel eigen inzet van de eigenaar. Ten slotte kunnen we enkel handvatten aanreiken en is het aan jullie om dit verder uit te bouwen. De kracht van “gewoonte gedrag” zit hem namelijk in de herhalingen en de momenten waarop dit kan worden geoefend in plaats van dat we de problemen uit de weg gaan, zoals vaak gebeurt, is het juist de bedoeling ze op te gaan zoeken. Maar uiteraard kan dit alleen met voldoende bagage en met de juiste informatie die jullie uiteraard van ons krijgen.

Onze workshops zijn eigenlijk korte cursussen. Elke workshop omvat een aantal lessen waarin een goede basis wordt gelegd om de hond beter te begrijpen. Heb je de smaak te pakken en wil je nog meer? Vraag ons naar de mogelijkheden.

Op de site vinden jullie meer informatie over de opzet en de inhoud van de verschillende workshops. Zijn er vragen over? Stel ze aan ons. Wil je inschrijven? Vul dan het informatieformulier in. Wel interesse maar liever op een ander moment? Geen probleem. Zeg het ons en we houden jullie op de hoogte.

Ook zijn er mogelijkheden om de inhoud van de workshops tijdens privélessen uitgelegd te krijgen. Dan komen we bij jullie thuis en doorlopen we de workshop op de locatie en de tijden die beter aansluiten bij jullie wensen. Vraag naar onze mogelijkheden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.