Menu Sluiten

Workshop “Walking with a smile”

Lopen aan de lijn is een continu proces waarin zowel baas als hond goed op elkaar moeten inspelen. Ontspannen lopen aan de lijn is een van de grootste problemen waar eigenaren tegenaan lopen. Helaas en gelukkig voor jullie als eigenaar, jullie zijn vaak ook de reden waarom de honden trekken. Honden zullen moeten leren wat er van hen wordt verwacht als er een lijn om gedaan wordt. En de enige manier waarop dat kan is veel oefenen en natuurlijk consequent blijven. Dit kan alleen als de eigenaar zich bewust is van wat ze zelf doen en hoe de hond hierop inspeelt.

Als een hond goed samenwerkt met zijn eigenaar weet deze wat er van hem wordt verwacht en is de stap van lopen met lijn naar lopen zonder lijn kleiner dan menig eigenaar verwacht.

Deze workshop bestaat uit 3 lessen.
Les 1 is een les zonder hond en gaan we jullie laten voelen wat het is om adequaat te kunnen reageren en vooral wat je kunt doen om je hond dat contact te laten maken wat je nodig hebt om te kunnen starten. Deze theorieles duurt 1 uur
Les 2 is een les met hond. Door te voelen, te kijken en vooral te doen gaan we jullie weer de goede richting op helpen. Deze praktijkles duurt 1  uur
Les 3 is een les met hond. Deze les is op locatie welke in overleg wordt bepaald. Deze praktijkles duurt 1 uur

Eventueel kan deze workshop worden uitgebreid met specifieke lessen op jullie eigen locatie. Deze lessen worden in overleg gepland en vallen niet onder deze workshop.

Maximale groepsgrootte 6 honden. Workshop start bij ten minste 4 deelnemers. Klik hier voor de prijzen. Inschrijven kan via het informatieformulier. Graag daarbij aangeven welke dag je voorkeur heeft, we proberen hier zoveel mogelijk rekening mee te houden.
Deze workshop kan zowel op een doordeweekse avond als op zaterdagmiddag worden gevolgd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.