Menu Sluiten

Working is Fun

Heeft u de smaak te pakken en gaat het lekker maar wilt u iets anders? Dan hebben we een andere leuke cursus voor u om uw inspanningen voort te zetten samen met uw hond.

Tijdens deze cursus maakt u spelenderwijs kennis met een aantal aspecten uit de gedrag en gehoorzaamheid. Hierbij kunt u denken aan het apporteren, terug sturen plaats, commando’s op afstand, vooruit sturen. Ook het volgen komt spelenderwijs aan bod maar eigenlijk mogen we er nu inmiddels vanuit gaan dat uw hond zo graag bij u blijft dat volgen geen probleem meer hoeft te zijn.

Deze lessen worden afgewisseld met andere leuke dingen zoals een trainingsparcours, gebruik je neus, slalom met levende paaltjes. Maar uiteraard kunt u ook zelf dingen aangeven waar we mee aan de slag kunnen gaan. We kunnen altijd kijken of we dat wat u wilt zodanig kunnen gaan uitwerken dat het voor iedereen een leuke bijdrage oplevert.

Deze cursus is opgebouwd uit 10 praktijklessen. Na deze lessen kunt u gebruik maken van de mogelijkheid om verder te gaan onder begeleiding van Talking-Dogs door gebruik te maken van een 10 rittenkaart. Hiermee kunt u 10 lessen volgen binnen een periode van 14 weken.

Geïnteresseerd? Neem contact met ons op! Meer informatie over de kosten van de cursussen vindt u hier.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.