Menu Sluiten

Welkom bij Talking-Dogs

Talking-Dogs is een hondenschool waar u als baas aan de slag moet. Wij leren u hoe u van uw pup een hond kunt maken waar u nu en in de toekomst enorm veel plezier van zult hebben.

Een hond waar u op kunt vertrouwen, een hond die u zult begrijpen en een hond die u begrijpt.

Natuurlijk is dat een proces en kan uw hond niet van de ene dag op de andere van een ongeleid projectiel veranderen in een brave lobbes. Wij reiken u de basis aan en verwachten dan van u dat u thuis met uw hond daarmee aan de slag gaat. Vergelijk het met een kind dat leert fietsen: eerst de zijwieltjes, dan houdt zijn vader de fiets vast en uiteindelijk rent hij er achter aan. Maar hij zal pas de Tour de France winnen als hij elke dag met fietsen bezig is.

Naast het geven van cursussen voor pups en volwassen honden kan Talking-Dogs u ook helpen als uw hond een probleem heeft en ongewenst gedrag vertoond. Karin van den Biggelaar heeft een berg ervaring en diverse diploma’s en certificaten op haar naam staan als het gaat om “moeilijke honden”. Neem gerust contact met ons om als u hulp nodig heeft met uw hond.

Wilt u op de hoogte gehouden worden van de ontwikkelingen of wilt u meer informatie, stuur dan een e-mail naar info@talking-dogs.nl of bel 06-28718163.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.