Menu Sluiten

Weer naar Utrecht

Gisteren ben ik weer naar Utrecht geweest. Deze keer ging het baasje niet mee, die moest werken. Het werd tijd dat ik weer eens met de dokter kon praten want ik voel me nog niet 100%. En die kale plekken op mijn rug worden groter in plaats van kleiner. Dat kan nooit de bedoeling zijn.

Omdat ik mee doe aan een onderzoek van een aardige Belgische dokter had ik wat meer afspraken dan de gewone honden. We hebben dan ook flink wat spreekkamers gezien. De algemene controle ging zonder problemen. Daarna hebben we het even over mijn kaak gehad, ik vind het nog steeds geen gezicht en dat kwijlen is ook niet echt mijn ding. De arts zei dat het zou kunnen dat hij een zenuw heeft geraakt tijdens de operatie. Dat zou wel jammer zijn maar het duurt nog een aantal weken (soms zelfs tot 6 maanden) voordat daar iets met zekerheid over kan worden gezegd. Da's minder.
Mijn linker neusgat zit eigenlijk altijd verstopt dus daar ging de volgende afspraak over. Nu blijkt dat mijn linkeroog bijna geen traanvocht produceert. Dat zorgt er dus ook voor dat mijn linker neusgat snel verstopt. Maar daar is waarschijnlijk wel een oplossing voor. Na afloop kregen we weer een hele zak met medicijnen mee, alleen voor mijn oog…

Er was ook goed nieuws: de uitslagen van het urine- en bloedonderzoek gaven aan dat ik een deel van mijn medicijnen af kan gaan bouwen. Kennelijk maakt mijn lichaam nog steeds bepaalde hormonen aan en dat is voldoende. Aan het eind van de week bellen de baasjes nog even met Utrecht om te kijken hoe het met mijn rug gaat, het kan zijn dat dat komt door de medicijnen en het afbouwen daarvan kan de problemen misschien weg nemen.

Even los van Utrecht een korte update over de verhuizing: de baasjes zijn erg druk bezig. Maar ik snap het niet helemaal. In het huis zijn ze enorme zandbakken aan het maken en ook in de grote hal zitten nu gaten in de grond. Ik zal de boel extra goed in de gaten moeten houden want er lopen nu ook andere mensen rond. Wel aardig en zo, maar voor je het weet is alles overhoop gehaald…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.