Menu Sluiten

Walking-Dogs

De basis is gelegd. U heeft met de basiscursus en de opvolg cursus een start gemaakt met het aanleren van commando’s en het oefenen hiermee in verschillende situaties. Nu komt de tijd om het geleerde vast te houden en de stevige basis uit te bouwen. Dat kan met de hulp van Talking-Dogs.

Tijdens Walking-Dogs gaan we namelijk verder op wat we geleerd hebben tijdens de basiscursussen. Maar in uw eigen omgeving. We wandelen op plekken waar u normaal gesproken loopt en spelen in op wat we tegenkomen. Gaat dit goed met uw hond aan de lijn? Dan gaan we een stapje verder. En gaan we los met de honden aan de slag. Uiteraard staat veiligheid voorop. Niets is namelijk mooier dan met uw hond los door het leven te gaan zonder u zorgen te hoeven maken of de hond wel bij u blijft. Daarnaast blijven we u natuurlijk bijstaan in adviezen in hoe nog beter om te gaan met uw trouwe viervoeter. Dit doen we met ondersteunende adviezen maar ook door regelmatig videobeelden te maken welke we u laten zien tijdens een tweetal theorielessen.

Kortom, een nog betere controle over uw hond in omgevingen waar u vaak komt. Verkregen doordat u leert hond te zijn en vooral ook leert wie uw hond nu eigenlijk is. Op deze manier wordt uw band nog sterker en is het respect dat u van uw hond krijgt en u aan de hond geeft uw beste cadeau. U heeft terecht een vriendschap voor het leven.

Geïnteresseerd? Neem contact met ons op! Meer informatie over de kosten van de cursussen vindt u hier.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.