Menu Sluiten

Vernieuwde site

Het zal jullie ongetwijfeld al zijn opgevallen: de site ziet er anders uit. De hoofdreden is dat we de overgang naar een nieuwe hostingprovider hebben aangegrepen om een aantal zaken te veranderen. Meest in het oog springend is natuurlijk het nieuwe ontwerp. Voor dit derde ontwerp hebben we gekozen voor rustig grijs met hier en daar een rood accent. Wij vinden het geslaagd maar we zijn natuurlijk heel erg benieuwd naar jullie reacties.

Ook aan de achterkant is het nodige veranderd. We zijn overgestapt op een ander Content Management Systeem (Joomla!). Dit moet resulteren in een stabielere site en een betere performance. Joomla! geeft ons ook extra mogelijkheden om nieuwe functionaliteit toe te voegen. Een van die nieuwe zaken is een component voor de foto’s. Onze cursisten gaan nu regelmatig op de foto en deze foto’s zullen nu sneller op de site te vinden zijn. De beschikbare ruimte voor de site is flink uitgebreid dus dat zal ook niet snel een probleem gaan vormen. Wel zullen de foto’s niet in hoge kwaliteit op de site worden gezet, dus als iemand een foto graag wil hebben dan horen wij het graag zodat we de foto eventueel kunnen mailen.

Helaas hebben we in de verhuizing wel de inhoud van ons forum verloren. Maar we gaan er van uit dat jullie de weg naar het forum weer weten te vinden en het snel weer gaan vullen. 

Er is nog meer te vertellen maar dat komt binnenkort.

Veel plezier op de nieuwe site! 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.