Menu Sluiten

Verhuizen

We lopen de laatste tijd rond met een dubbel gevoel. We gaan verhuizen. Op zich helemaal geweldig en perfect: we gaan naar een boerderij die we helemaal aan onze eisen en wensen aan kunnen passen. Er ligt een flink grasveld naast en als slagroom op de taart staat er een grote hal op het perceel. Dus we kunnen over een paar maanden binnen les geven zodat we geen last meer hebben van kou, regen en andere weersinvloeden.

Waarom dan een dubbel gevoel?

Onze nieuwe boerderij staat in Rijkevoort (gemeente Boxmeer) en dat is een kilometer of 30 van onze huidige locatie in Helmond af. En omdat we onze cursussen dus allemaal in Rijkevoort gaan geven gaan we stoppen in Helmond.

We starten binnenkort onze laatste cursussen in Helmond. Deze zullen we ook helemaal afmaken in Helmond maar daarna worden alle cursussen in Rijkevoort voortgezet. De huidige planning is om begin 2010 de eerste cursussen in RIjkevoort te starten.

Wat betekent dit voor de mensen in en om Helmond? 

  • Binnenkort start de laatste cursus in Helmond
  • Alle lopende cursussen worden afgemaakt op de locatie waar ze gestart zijn (dus in Helmond)
  • De puppy klasjes op zaterdag ochtend blijven bestaan maar starten met een basiscursus kan pas weer in Rijkevoort
  • Privé trainingen en probleemgedrag (icm met huisbezoek) kan gewoon door gaan. De reiskosten blijven berekend worden vanaf Eindhoven zoals nu ook het geval is. Na de verhuizing (januari 2010) zal dit vanaf Rijkevoort zijn
  • Het vaste telefoonnummer zal veranderen, mobiel, e-mail en de site blijven natuurlijk gelijk.

We houden jullie via de site op de hoogte van de vorderingen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.