Menu Sluiten

Trainertjes….

Vanochtend ben ik met de baas naar de dierenwinkel gelopen omdat mijn eten bijna op was. Waarschijnlijk was het nog vroeg want ik moest mijn baasje duidelijk maken waar de deur was, anders was hij er volgens mij nog zo voorbij gelopen. Helemaal vreemd omdat we er bijna elke week wel een keertje komen. Vorige week had ik nog snel een bot uit het rek gepakt zodat het baasje die ook mee moest nemen.

Vandaag zag mij baasje iets nieuws: trainertjes. 

Nou ja! Weet hij eigenlijk wel dat ik al 7 en een half ben! Trainen deden we vroeger toen we allebei nog een stuk jonger waren. Maar goed, ik ben een boxer en vind het gewoon leuk om mijn baasje een plezier te doen. Dus ik speel het spelletje wel mee. Toen vanavond het vrouwtje weer thuis was werd het tijd om de trainertjes uit te proberen.

Nou, ok, tja, uhm, wa za'k er van zegge…

Het smaakt wel, daar niet van. Maar wat zijn ze KLEIN!!!

HALLO! Baas, kijk eens even goed! Dan zie je hoe groot mijn kop is en dan zul je toch wel snappen dat ik niet tevreden ben met zo'n klein botje waar ik amper op kan kauwen! 

Maar goed, uiteindelijk heeft hij uitgelegd dat het voor de hondenschool is. Dus ik ga maar weer even lekker mijn mandje in. Dan snurk ik wel even extra hard.

Ik verwacht jullie allemaal te zien tijdens de wandeling op 1 februari!

Nirak

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.