Menu Sluiten

Tot op het bot

Het baasje is ziek. Gelukkig gaat het wat beter, maar de afgelopen dagen was hij thuis. Ik vind het wel goed, in de ochtend lekker met het vrouwtje naar buiten en dan een hapje eten. Daarna richting slaapkamer en samen met de baas nog even doorslapen. En natuurlijk snurken… Maar dat zijn ze wel van me gewend.

Toch is het de afgelopen dagen wat saai geweest omdat het baasje niet veel meer kan dan hoesten en slapen. Wandelen zit er niet in, spelen al helemaal niet. Daarom heeft het vrouwtje iets bedacht: ik heb een mega bot gekregen! Echt, zo groot heb ik ze nog niet zo vaak gezien. Natuurlijk loop ik niet van een uitdaging weg dus ik heb flink mijn tanden er in gezet. Maar sjonge! Wat een werk is dat zeg. Daar wordt je nog eens moe van, en dorst, dorst dat ik me toch heb na zo'n kauw-partij! Maar goed dat de waterbak niet zo ver weg staat.

Verder gaat het allemaal zijn gangetje hier. Zoals gezegd doet de baas niet zo veel maar het gaat steeds beterder. Waarschijnlijk is hij straks overdag weer gewoon weg. Maar dan eis ik wel dat we vaker gaan wandelen zoals afgelopen zondag. Dat was wel heel erg gezellig. Veel leuke honden, de bazen liepen niet echt in de weg als we langs kwamen en het bos was natuurlijk geweldig!

Met de baasjes heb ik al afgesproken dat we dit vaker moeten gaan doen, dus hou de site maar in de gaten. Dan zorg ik er wel voor dat we binnenkort weer op pad gaan!

Veel groeten

Nirak

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.