Menu Sluiten

Talking-Dogs fotowedstrijd

Talking-Dogs is op zoek naar leuke foto’s om straks de hal aan te kunnen kleden. Daarvoor hebben we jullie hulp nodig. Wat zijn we van plan?

Via de site en Facebook gaan we een aantal keer een thema aankondigen. Dan is het aan jullie om een foto te maken, of een bestaande foto te kiezen, die volgens jullie voldoet aan dat thema. Stuur deze naar fotowedstrijd@talking-dogs.nl. Wij selecteren dan de leukste foto’s die we op onze Facebook pagina zullen publiceren. Zodra de foto’s op Facebook staan hebben jullie een week de tijd om op je leukste foto te stemmen. De foto die na die week de meeste stemmen heeft wordt geselecteerd en komt in de hal te hangen.

Leuk idee, maar wat kan ik daar mee winnen? Wat dacht je van jouw foto mooi ingelijst op een 20×30 formaat!

 

Bij elke wedstrijd horen wat voorwaarden, ook bij deze. Lees ze even goed door want als je een foto instuurt ga je akkoord met onderstaande:

> Inzending van foto’s voor deze wedstrijd houdt automatisch acceptatie van deze wedstrijdvoorwaarden in.
> Jij bezit alle rechten op de foto (denk aan portretrecht, copyright etc.) en gaat er mee akkoord dat deze rechten over gaan op Talking-Dogs. Indien met de ingezonden foto op welke manier dan ook inbreuk wordt gemaakt op de auteursrechten, portretrechten of andersoortige rechten van derden, dan is de deelnemer daarvoor geheel verantwoordelijk.
> Indien op de foto een persoon herkenbaar in beeld wordt gebracht, dan zorgt de deelnemer ervoor dat deze persoon toestemming heeft gegeven voor inzending en verder gebruik van de foto.
> Het staat Talking-Dogs vrij om ingezonden foto’s ook voor andere doeleinden te gebruiken.
> Talking-Dogs is gerechtigd om inzendingen te weigeren die niet aan de wedstrijdvoorwaarden te voldoen. Talking-Dogs kan, maar is niet verplicht om een weigering te onderbouwen.
> Je mag maar één foto per categorie insturen.
> Bij een gelijk aantal stemmen zal Talking-Dogs de winnende foto kiezen.
> Talking-Dogs kan de foto’s digitaal bewerken (denk aan bijsnijden, kleurcorrectie etc.).
> Inzenders gaan er mee akkoord dat hun naam genoemd kan worden in uitingen van Talking-Dogs, bij elke foto die in de hal komt te hangen zal de naam van de maker worden vermeld.
> Over de uitkomst kan niet worden gecorrespondeerd.
> Alleen foto’s de naar fotowedstrijd@talking-dogs.nl worden gestuurd worden in behandeling genomen.
> Vermeld bij je inzending duidelijk je naam en telefoonnummer en in het subject van de mail de categorie waarvoor de foto wordt ingezonden. Eventueel kan de naam van de hond(en) vermeld worden. Per inzending kan slechts voor één categorie worden gekozen. Het staat deelnemers vrij eenzelfde foto voor meerdere categorieën in te sturen.
> De foto’s moeten minimaal 1 MB en maximaal 5 MB zijn met een minimum van 2000×2000 pixels. Aanvaardbare bestandsformaten zijn: Png, Jpg en Tiff.
> Talking-Dogs zal via Facebook aangeven voor welke categorie foto’s worden gezocht en vermeldt daarbij tevens de uiterste inzenddatum.
> Prijswinnaars ontvangen persoonlijk bericht.
> Prijzen dienen in Rijkevoort te worden opgehaald en worden niet verstuurd.
> Talking-Dogs kan de voorwaarden eenzijdig aanpassen gedurende wedstrijd.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.