Menu Sluiten

Pillen, jas en zwemmen

We zijn even terug weer in Utrecht geweest zoals jullie weten. Nou hebben de baasje kennelijk via de telefoon contact gehad met een van de doktoren daar want ik hoef ineens een bepaalde pil niet meer te nemen. Op zich niet zo heel erg maar aan de andere kant krijg ik nu ineens wel minder pindakaas. Voordeel is wel dat mijn vacht nu veel sneller aan het herstellen is dus dat ik wel erg fijn!

Misschien dat ik daarmee ook wel ontsnap aan een blamage: de baasjes zijn voorbereid op een koude winter want sinds een paar dagen hebben ze een jas voor me klaar liggen. Niet zo'n jas als ze zelf aan hebben maar eentje die mijn rug warm houdt. Ik weet nog niet echt wat ik er van moet vinden. Voorlopig is het warm genoeg om met het gewone tuig te lopen hoor baasjes!

Als laatste een update over mijn zwemles: de eerste echte zwemles heb ik achter de rug. Wel leuk, maar ook erg wennen. Omdat mijn neus nog niet helemaal open is had ik veel moeite met ademhalen en dat heeft er voor gezorgd dat ik voorlopig nog maar even niet ga zwemmen. Eerst even zorgen dat ik met mijn bek dicht door het water kan. Dan gaan we weer kijken of ik nat mag worden…

Oja: de verbouwing gaat voorspoedig!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.