Menu Sluiten

Pfffffffff

Er is een nieuwe pup in huis. Nou fijn! Sjonge, wat een gedoe zeg: ik kan me haast niet bewegen of die kleine witte hangt in mijn lippen, aan mijn poten, in mijn staart (wat er van over is). En als ik dan even lig komt ze aangegallopeerd en springt boven op me, duwt zich tussen mij en de rand van de mand, gaat liggen kauwen op een botje en "mist" dan ineens het botje zodat ze mijn poot in haar bek heeft. Meer van dat soort fijne momenten!

Nou zijn de baasjes wel scherp, als ik haar niet weg stuur pakken zij die kleine wel op en zetten ze haar weg. Maar ja, dan is een deel van het kwaad al geschied…

Het is niet allemaal kommer en kwel hoor. We gaan nu nog vaker naar buiten dan vroeger en ik krijg regelmatig extra koekjes. Die kleine moet nog een paar keer per dag eten en dan krijg ik ook wat. 

Sinds kort geven we les in de hal in plaats van op het veld. Natuurlijk is dat geen straf met dit weer en geniet ik er wel van, zeker omdat mijn baasje een oude bank heeft omgetoverd tot een Nirak-observatie-post. Vanaf de warme deken kan ik alles goed in de gaten houden en als het me te veel wordt doe ik gewoon even mijn ogen dicht. Lekker relaxed joh! 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.