Menu Sluiten

Opgroeien en omgaan met wilde dieren

Het is al weer even geleden dat ik van me heb laten horen. Niet dat ik het mega druk heb of zo maar het kwam er de laatste tijd gewoon niet van. Ik ben veel buiten de deur en krijg regelmatig speelvriendjes over waar ik dan natuurlijk mijn tijd aan moet besteden. Samen racen we dan over het veld, klimmen we over elkaar heen, rennen nog wat en gaan dan binnen kijken of Dirk en Lotje mee willen doen.

Dit weekend was het een komen en gaan van mensen zonder dat we cursus hadden. De baasjes hadden een hele hoop mensen uitgenodigd die de hele avond in de eetkamer hebben gezeten en ik heb me toen maar rustig gehouden en ben gaan pitten in de bench. Mensen zijn leuk maar zoveel mensen kan ik nooit alle aandacht geven die ze verdienen…

Waar ik wel veel aandacht aan geef de laatste tijd zijn de wilde dieren die over mijn terrein lopen. De buurkatten weten inmiddels dat ik snel en wendbaar ben. De konijnen denken dat ik ze niet zie maar snappen dat ze beter zelf door het gaas kunnen hoppen dan dat ik ze kom helpen. Waar ik nog wat moeite mee heb zijn die beesten die onder de grond zitten. Ik heb er al een keer een proberen uit te graven maar toen mijn baasje zag dat ik helemaal in het gat paste hebben ze het maar dicht gegooid. Nu zijn ze zelfs bezig om zelf de mollen (want zo schijnen ze te heten) te verjagen. Nou goed, concentreer ik me wel op andere dingen. Lol maken bijvoorbeeld!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.