Menu Sluiten

Onze maatregelen

Op het moment zijn we gesloten maar we hebben besloten om onze maatregelen toch op de site te laten staan. Het lijkt er op dat na de lock down we nog steeds niet terug kunnen naar “normaal” dus dan is onderstaande in ieder geval ons uitgangspunt.

We geven les in een aangepaste vorm om er voor te zorgen dat iedereen ook weer gezond het terrein af gaat. Daarom gelden voorlopig onderstaande regels. Ze klinken wat streng en formeel maar het is de enige manier om echt een steentje bij te dragen aan het voorkomen van besmetting. Gedurende de komende tijd zullen we alle ontwikkelingen goed in de gaten houden en waar nodig passen we ons beleid aan op wat er vanuit de overheid en andere instanties wordt geëist en geadviseerd.

 1. We geven les aan maximaal 4 baas-hond combinaties per les.
 2. Per hond mag maar één persoon mee komen, in tegenstelling tot ons algemene beleid is het dus niet meer toegestaan met meerdere personen naar de cursus te komen.
 3. We vragen om elke les dezelfde persoon met de hond te laten lopen, indien u onverhoopt niet kunt bespreken we liever de optie om de les later in te halen dan dat er verschillende mensen per les komen
 4. We geven buiten les op het grote grasveld. Dat veld is verdeeld in vier vakken, bij aankomst loopt de eerste persoon naar het verst afgelegen vak waarna de volgende het volgende verst afgelegen vak kiest. Tijdens en na de les komt u niet in een vak waar een andere baas-hond combinatie staat.
 5. Na het parkeren loopt u achter de hal om naar het veld, dus niet tussen het huis en de hal door.
 6. We bewaren op elk moment minimaal 1,5 meter afstand ten opzichte van elkaar, zowel op het veld als bij het van en naar de auto lopen voor en na de les. Dat houdt in dat ook honden minimaal 1,5 meter afstand tot mensen (behalve hun eigen baas) en andere honden moeten houden.
 7. U mag pas 5 minuten voor aanvang van de les het terrein op en wordt verzocht direct na afloop van de les het terrein te verlaten. Parkeer uw auto zodanig dat u ook bij het in- en uitstappen 1,5 meter ten opzichte van anderen kunt bewaren.
 8. Wij vragen u uw hond voor aanvang van de les (thuis, dus niet op ons terrein) goed uit te laten. Hoewel het natuurlijk kan gebeuren dat uw hond zich moet ontlasten op ons terrein vragen wij u dit tot een minimum te beperken en zoals altijd ontlasting op te ruimen. Reuen mogen niet tegen objecten (bomen, muren, speeltoestellen etc.) aan plassen.
 9. In aanvulling op de gewone halsband en lijn vragen we u ook een lange lijn mee te brengen. Voorlopig gaan we geen honden los laten lopen en zal bijvoorbeeld het hier-komen aan een lange lijn worden geoefend. Omdat lijnen lastig te desinfecteren zijn gebruiken we alleen de lijnen die u zelf meebrengt.
 10. U kunt geen gebruik maken van ons toilet.
 11. Zoals overal blijft u thuis als u klachten heeft en/of er in uw gezin mensen met klachten zijn. Bij twijfel graag telefonisch overleg. U kunt een les later altijd inhalen. Mochten wij twijfelen over uw gezondheid dan behouden wij ons het recht toe om u te verzoeken weer naar huis te gaan.
 12. Als u zich niet aan bovenstaande regels houdt wordt u toegang tot het terrein en de rest van de cursus ontzegd.

Helaas zijn wij genoodzaakt om deze regels op te stellen en strikt te handhaven. Mocht er in de nabije toekomst reden zijn om deze regels te versoepelen of onverhoopt aan te scherpen zullen wij dit doen en u op de hoogte brengen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.