Menu Sluiten

Jaarlijkse wandeling de 2007 editie

Voor de derde keer in even zoveel jaar werd op zondag 4 februari de jaarlijks Talking-Dogs wandeling gelopen. Net als voorgaande jaren waren weer veel (oud-)cursisten met hun honden gekomen. Dit jaar stopte de teller op 21 honden! Door dit grote aantal werd aan het begin van de wandeling besloten om de groep op te splitsen in twee groepen. Een groep met grote honden en een groep met de kleinere en jongere honden.

Ondanks deze splitsing werd de sfeer er niet minder om. De grote honden hebben zich wat langer mogen vermaken aan het water terwijl het andere deel van de groep een kleine voorsprong nam en het bos weer in ging. Het weer was perfect en de honden hebben zich ook prima vermaakt. En als het weer goed is en de honden lekker ravotten dan hebben de bazen het ook naar hun zin.

Na een lekkere wandeling van ongeveer anderhalf uur was iedereen weer terug bij de Hut en konden de honden even uitrusten en de bazen zich te goed doen aan een drankje. En een jaarlijkse wandeling zonder een presentje voor de viervoeters zou geen jaarlijkse Talking-Dogs wandeling zijn.  Door toedoen van Dierenshop Quispel werd het presentje meer dan alleen een "presentje". Elke hond kreeg naast wat lekkers ook een leuk speeltje. Dat die goed ontvangen werden was al snel duidelijk en menige hond zette al snel zijn tanden in het "snoepgoed" of het speeltje.

Er zijn foto's onderweg van verschillende mensen, mochten er nog meer foto's zijn waar we nog niets van weten dan zien we ze graag verschijnen in onze mailbox.

Zoals beloofd gaan we dit jaar meer van dit soort evenementen organiseren. Binnenkort geven we data door van volgende wandelingen en een aantal lezingen en workshops. De mensen die het formulier voor de wandeling hebben ingevuld krijgen automatisch bericht, mensen die graag op de hoogte willen blijven maar dit nog niet door hebben gegeven kunnen dit natuurlijk altijd nog aan ons laten weten. En zoals gebruikelijk gaan we dit ook via de site bekend maken. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.