Menu Sluiten

Ei, ei, ei en geen paasei

De zomer zit er al weer zowat op. Samen met jullie heb ik genoten van het mooie weer, lopen hijgen toen het zo warm was en ik heb me prima vermaakt met water, zand, modder en niet te vergeten mijn viervoetervrienden! We hebben samen een hoop lol gehad, onze baasjes flink aan het denken gezet en ze op momenten vreselijk laten lachen. Soms omdat we onder de modder zaten, of gewoon omdat wij wij zijn.

Ik heb een aantal van jullie ook mee mogen maken tijdens de workshops en de verschillende lessen van de Zotte Zomer Cursus. Van achteruit lopen tot de rookworstenrace, ik heb het allemaal (voor) gedaan. Daarom verheug ik me ook op de komende tijd: de baasjes gaan weer nieuwe cursussen plannen en ik verwacht dat ik daar weer aan mee mag doen.

Daarnaast maak ik me de laatste tijd lekker druk om en met mijn eieren. Iedereen die hier langs komt, zeker de mensen die cursus volgen, heeft er wel eens een of meer zien liggen: mijn eieren! Ooit begonnen met een enkel rood ei, daarna kwam er een geel ei bij (ligt nu in het hoge gras waarschijnlijk) en sinds kort is er een tweede rood ei bij gekomen. De baasjes vonden het namelijk een minder goed idee dat ik het oude ei met mijn hoektanden had bewerkt tot een ei dat ik wel op kon tillen. Voorlopig hebben ze het ei nog niet te pakken gekregen maar ik vrees dat ik straks een ei minder heb. Maar dat mag de pret niet drukken toch?

Wat is jullie favoriete speelgoed? Zal de vraag ook op Facebook stellen, dan kunnen jullie makkelijker antwoorden!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.