Menu Sluiten

Druk druk drukte!

Jullie kennen mij als een witte boxer, prima karaktertje, beetje uitgelaten maar ja, ik ben dan ook nog jong. Hier in huis deel ik de ruimtes (behalve de slaapkamer) met twee katten, Dirk (zwarte kater, gezellig beest om af en toe lekker achter aan te jagen) en Lotje (lapjespoes, nooit problemen mee als je haar maar met rust laat). Geen enkel probleem met dit leventje, die twee tweebeners en die ene aan de andere kant van de muur weten wanneer ik wil eten, naar buiten wil of een aai wil.

Af en toe komt er een speelmaatje langs, vooral Nora en Remo zijn favoriet voor een paar flinke stuifpartijen. Maar sinds gisteren is er iets veranderd: Remo is rond een uur of negen in de ochtend aan komen waaien (top, feest, lol, racen en zo) maar hij ging niet meer weg. De baasjes hebben er een lang verhaal bij maar dat boeit me niet zo. Het leukste is dat er nu dus een maatje bij is waarmee ik naar buiten kan (de katten blijven binnen, die zijn veeeel te klein om buiten te rennen). Hij is zelfs blijven slapen! Grote lol en zo, tot de baasjes het zat waren en ze zeiden dat we moesten gaan slapen. Vandaag hebben we eerst allebei een tijdje in de bench mogen zitten toen de baasjes les gaven maar de rest van de dag zijn we lekker met elkaar aan het klooien geweest.

Nu hebben we even verplicht rust omdat Remo maar niet wil snappen dat je een of twee keer achter Dirk aan moet jagen en dan moet stoppen. Anders grijpen de baasjes in net als nu…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.