Menu Sluiten

Dromen bij de dokter

Jullie weten dat ik een hechte relatie heb met de dierenarts. Het is er altijd gezellig, iemand heeft altijd wel een lekker hapje van het een of ander en iedereen is vriendelijk. Natuurlijk ben ik een geweldige en voorbeeldige patiënt.

Vandaag ben ik met de baas weer naar de dierenarts geweest. Ik verlies namelijk de laatste tijd nogal wat gewicht (sinds de zomer ben ik al bijna 5 kilo kwijt!). En ik ben volgens de baasjes wat slomer dan vroeger. Dat is natuurlijk niet helemaal gek als je weet wat ik te verduren heb met die witte tornado om me heen. Die vreet echt energie, zeker als ze weer eens in mijn lippen/oren/benen/staart/vacht hangt. Komt bij dat de baasjes vinden dat ik weer mijn winterdek aan moet als we naar buiten gaan. Daar is die witte helemaal dol op! EN BEDANKT baasje!

Maar goed, even terug naar de dokter: ze kon niets vreemds vinden. In ieder geval niets wat mijn gewichtsverlies en gedrag kan verklaren. Ze was overigens wel heel blij met me! Ik was de eerste hond die in haar behandelkamer lag te dromen! Tja, het duurde ook allemaal zo lang, dan ga ik gewoon liggen en doe ik een tukkie hoor. Zeker als Dorus er even niet bij is. 

Omdat er niets te vinden is ga ik morgen terug voordat ik gegeten heb, dan geef ik weer wat bloed zodat ze kunnen gaan kijken of er iets bijzonders in te zien zal zijn. Dus wordt vervolgd…

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.