Menu Sluiten

De zomer voorbij?

Na een wat vreemde zomer (zon, regen, wind, hitte, kou, hagel, modder…) is het weer tijd voor back to business as usual. Ik doe mijn best om de baasjes er van te overtuigen dat ik regelmatig mee mag doen aan de lessen want dat was tijdens de zotte zomer cursus goed bevallen. Maar ik hoor dat ze voorlopig eerst een paar "gewone" cursussen draaien. Nou ja, ok, ik pas me wel even aan.

De baasjes zijn druk bezig geweest met het verder in orde maken van de parkeerplaats en andere stukken van de tuin. Ik doe mijn best om mijn steentje bij te dragen. Dat houdt in dat ik de lijnen uit zet: hier een kuil, daar een stuk beton overdekken met zand, een tak verplaatsen naar het midden van het veld, je kent het wel. Gelukkig krijg ik nog regelmatig bezoek van mijn parners in crime en kunnen we ons even over andere zaken druk maken.

Oja! Vorige week weer eens bij de dierenarts langs geweest zonder spoed (laatste keer was na een hommel/wesp/bij/steekding aanval die er voor zorgde dat ik een nog dikkere kop kreeg) maar wel met Dirk en Lotje. Sjonge! Wat kunnen die twee toch een bak herrie maken in de auto zeg! Ik kan ook wel eens blaffen als er iemand voorbij loopt maar deze twee zijn gewoon de hele dag aan het mekkeren en mauwen geweest. Zal wel zijn omdat het wat vreemde boxers zijn.

Ik ga weer lekker naar buiten eens kijken wie er allemaal langs het hek komen vandaag…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.