Menu Sluiten

De personen achter Talking-Dogs

Talking-Dogs is een hondenschool waar u als baas aan de slag moet. Wij leren u hoe u van uw hond een hond kunt maken waar u nu en in de toekomst enorm veel plezier van zult hebben.

 

Een hond waar u op kunt vertrouwen, een hond die u zult begrijpen en een hond die u begrijpt.

 

Natuurlijk is dat een proces en kan uw hond niet van de ene dag op de andere van een ongeleid projectiel veranderen in een brave lobbes. Wij reiken u de basis aan en verwachten dan van u dat u thuis met uw hond daarmee aan de slag gaat. Vergelijk het met een kind dat leert fietsen: eerst de zijwieltjes, dan houdt zijn vader de fiets vast en uiteindelijk rent hij er achter aan. Maar hij zal pas de Tour de France winnen als hij elke dag met fietsen bezig is.

 

Voor uw pup geldt precies hetzelfde. Wij zijn de zijwieltjes, maar u zult de wegen zijn waarop hij traint.

 

Naast het geven van cursussen voor pups en volwassen honden kan Talking-Dogs u ook helpen in andere situaties. Denk hierbij aan ongewenst gedrag, fysieke problemen, trauma verwerking, teveel verandering in een keer, rehabilitatie, herstel na operatie of blessure.  Karin van den Biggelaar heeft een berg ervaring en diverse diploma’s en certificaten op haar naam staan als het gaat om bovenstaande onderwerpen. Neem gerust contact met ons om als u hulp nodig heeft met uw hond.

 

Wilt u op de hoogte gehouden worden van de ontwikkelingen of wilt u meer informatie, stuur dan een e-mail naar info@talking-dogs.nl  of bel 06-28718163.

 

De namen achter Talking-Dogs:
Karin van den Biggelaar
Joost van den Biggelaar
 
Enkele gegevens van Talking-Dogs:
Ons adres:
Hoogeindsestraat 24
5447 PE Rijkevoort
(NB: niet alle lessen worden gegeven op deze locatie dus als u wilt komen kijken neem dan altijd vooraf even contact met ons op!)
 
KvK 17156808
Rabobank Boxmeer 158278550 tnv Talking-Dogs
BTW-nummer NL148233545B01

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.