Menu Sluiten

Bekend in Boxmeer en ver daar buiten?

Als witte boxer maak je wat mee natuurlijk. De mensen die met hun hond op les komen weten wie ik ben, weten dat ik erg graag speel en dat ik soms nog wat moeite heb om een hele les als gast rustig mee te draaien. Meestal maak ik er wel even een potje van, maar dat is vooral zodat de rest wat beter uit de verf komt.

We doen ons best om zo veel mogelijk samen te werken, mijn baasjes en ik. Soms is dat doordat ik met een hond mag spelen zoals zaterdag (kei leuk!) en soms doodat ik mee mag naar Boxmeer, Wanroij, Sint Anthonis en alle andere dorpen hier in de buurt. Op zoveel mogelijk plekken je neus laten zien zegt mijn baasje dan altijd. Natuurlijk kan ik niet overal tegelijk zijn maar een ding is sowieso duidelijk: bij onze dierenarts in Boxmeer weten ze wie ik ben zonder dat ik mijn paspoort hoef te laten zien! 

Over de dierenarts gesproken: ik mag er zo weer even naar toe omdat ik een soort van stempel in mijn paspoort ga krijgen. Dan mag ik in oktober (ja dat is nog heeeeeeel ver!) mee naar Engeland, dat klinkt eng maar dat schijnt het helemaal niet te zijn. Moeten we wel een tijd in de auto zitten zeggen de baasjes, maar dat kan ik zonder problemen want een tripje naar Boxmeer of Eindhoven is voor mij een kolfje naar mijn hand! Dan moet Engeland ook wel lukken, hoe veel verder kan dat nou zijn?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.