Menu Sluiten

5 juli 2008: Diploma uitreiking

5 juli 2008
Een dag om nooit te vergeten

5 juli was namelijk de dag van mijn diploma uitreiking. Spannend vooral omdat ik vooral benieuwd was. De Silverlinde maakt een diploma uitreiking namelijk extra persoonlijk door bij iedereen een persoonlijke noot vooraf te geven.
Dit wisten we al omdat we vorig jaar bij de diploma uitreiking waren van een klasgenoot die het wel in drie jaar heeft kunnen afronden.
Voor mij was dit een jaartje later. Mijn patiëntexamen had ik vorig jaar juni al afgerond. Het tweede deel van het examen was een scriptie. Deze had ik uitgesteld. In eerste instantie niet zo lang als nu bleek. Want mijn eerste scriptie bleek helaas niet voldoende aan de eisen van het examen te voldoen. Flink balen maar achteraf gebleken ook erg goed. Want de opmerkingen en aanvullingen van de examinatoren hebben er wel voor gezorgd dat de scriptie nu gelukkig in mei met een 7 werd beloond een heel stuk beter was.
Een scriptie die elke hondeneigenaar zou moeten lezen. Dat was een van de opmerkingen van de examencommissie. Mijn scriptie ligt dan ook ter inzage op de hondenschool voor de liefhebbers. Vraag ernaar als u op de hondenschool bent.

Image

Na de diploma uitreiking een mooi cadeau ontvangen van Joost. Mijn scriptie ingebonden als een boek met daarin diverse persoonlijke woorden.
Mijn mentor schreef onder andere:"Ik wens je van harte toe dat je nieuwsgierig blijft en doorgaat je kennis te laten groeien. Maar vooral dat je met dezelfde passie over honden zult blijven spreken".
Mijn opleidingscoördinator schreef onder andere:"Je was een kanjer van een student en wordt een kei van een therapeut".

Image

Willen jullie weten hoe Marjo, Nico en Joost erover dachten? Vraag het ze zelf op de hondenschool. Voor mij betekent het waardering. Maar vooral de mogelijkheid om nog meer honden te kunnen helpen. Een ding staat vast. Mijn volhardendheid tijdens mijn studie, mijn honger naar kennis, mijn kritische noot zal niet minder worden. Wetende dat er nog veel honden zijn die geholpen kunnen worden zegt mij genoeg.
Het is dan ook mijn taak de eigenaren te wijzen op de mogelijkheden. Op deze manier kunnen zowel eigenaar als hond een nog beter leven krijgen.

Houdt de website in de gaten. Want binnenkort komt er veel meer op de website te staan.
Voor nu vooral even genieten van het moment en even genieten van de tijd. Want de volgende opleiding staat al weer gepland.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.