Menu Sluiten

Welkom bij Talking-Dogs

TIJDELIJK GESLOTEN

Beste allemaal,

Ik vind het niet leuk dit bericht te typen maar ik ga het toch doen. Ook wij willen er alles aan doen om een complete lockdown tegen te gaan. Dus ook wij gaan zorgen dat er niet onnodig verkeer moet komen.

De komende 4 zaterdagen zijn er dan ook geen lessen.

Dit om niemand in een vervelende, ongemakkelijke situatie te hoeven brengen. Hopelijk kunnen we op 14 november wel weer met volle 200% het veld op.

Ik hou jullie op de hoogte. Natuurlijk zijn we bereikbaar voor vragen en zullen jullie, waar mogelijk van advies voorzien.

Keep safe en tot snel,

Karin Talking-Dogs

Welkom bij Talking-Dogs

Talking-Dogs is een hondenschool waar u als baas aan de slag moet. Wij leren u hoe u van uw pup een hond kunt maken waar u nu en in de toekomst enorm veel plezier van zult hebben.

Een hond waar u op kunt vertrouwen, een hond die u zult begrijpen en een hond die u begrijpt.

Natuurlijk is dat een proces en kan uw hond niet van de ene dag op de andere van een ongeleid projectiel veranderen in een brave lobbes. Wij reiken u de basis aan en verwachten dan van u dat u thuis met uw hond daarmee aan de slag gaat. Vergelijk het met een kind dat leert fietsen: eerst de zijwieltjes, dan houdt zijn vader de fiets vast en uiteindelijk rent hij er achter aan. Maar hij zal pas de Tour de France winnen als hij elke dag met fietsen bezig is.

Naast het geven van cursussen voor pups en volwassen honden kan Talking-Dogs u ook helpen als uw hond een probleem heeft en ongewenst gedrag vertoond. Karin van den Biggelaar heeft een berg ervaring en diverse diploma’s en certificaten op haar naam staan als het gaat om “moeilijke honden”. Neem gerust contact met ons om als u hulp nodig heeft met uw hond.

Wilt u op de hoogte gehouden worden van de ontwikkelingen of wilt u meer informatie, stuur dan een e-mail naar info@talking-dogs.nl of bel 06-28718163.

Ons laatste bericht:

 • Maatregelen ivm corona virus

  Naar aanleiding van de meest recente maatregelen ivm het corona virus hebben wij voor nu besloten om de lessen gewoon door te laten gaan.

  We vragen onze cursisten wel om onderling een gepaste afstand te bewaren en na te denken over het aantal mensen dat mee naar de cursus komt.

  Wilt u liever thuis blijven dan hebben wij daar begrip voor. Wij gaan op dezelfde manier om met de lessen die u mist als voor de uitbraak van het virus:

  Als u minimaal 24 uur van te voren afmeldt is het inhalen van de les op een later moment sowieso geen probleem.
  Meldt u zich binnen 24 uur voor aanvang van de les af bepalen we in onderling overleg wat we met de gemiste les doen.
  Blijft u zonder bericht weg dan vervalt de les.

  Mochten tussentijds de richtlijnen veranderen dan kan het zijn dat we ons beleid daarop aan zullen passen. Twijfelt u of de les doorgaat neem dan sowieso contact met ons op.

Dag lieve Dorus!

Op 8 december hebben we afscheid moeten noemen van onze lieve Dorus. Half januari kregen we het verschrikkelijke bericht dat ze een tumor in haar koppie had. Dorus trok zich niets van de prognose aan want ze vond die paar weken die de artsen haar gaven gewoon te kort.

Bijna 11 maanden heeft ze het onvermijdelijke uit weten te stellen. Maar helaas is het gisteren vrij snel toch nog fout gegaan en hebben we haar moeten laten gaan.

Ook langs deze weg vragen wij jullie om herinneringen van leuke momenten met Dorus met ons te delen.

Onderstaande foto is gemaakt door Robert van der Wiel als onderdeel van een serie over honden met een bijzonder verhaal.